mit

a peiso.comm hiteles és megbízható együttműködési lehetőséget kínál a következő területeken
  1. public relations - határon átnyúló sajtómunka, rendezvények és események: a klasszikus értelemben vett sajtófeladatoktól (sajtókonferenciák, sajtóutak, sajtóinformációk stb.) az innovatív kommunikációs koncepciókon és egyedi pr-rendezvényeken át az exkluzív és ideális helyszínek kiválasztásáig.

  2. innovatív marketing és szponzorálás - a peiso.comm segít önnek megtalálni a legmegfelelőbb kereskedelmi partnereket új, kreatív projektek és rendezvények megvalósításához.

  3. lobbyzás és business relations magyar cégek számára ausztriában.

  4. krízis-pr: senki nem szereti, de sajnos mégis előfordul, hogy szükség van rá. legyen szó a cégen belül elkövetett hibáról vagy más rossz hírről, a nyilávnosságot megfontoltan, de gyorsan és szakszerűen kell kezelni. mi ezen a területen is specialistának számítunk.

  5. tourizmus - az idegenforgalomban gyűjtött sok éves tapasztalatainknak köszönhetően profi módon dolgozunk ezen a területen is. A peiso.comm közreműködésével idegenforgalmi ajánlatai garantáltan megjelennek majd az újságok hasábjain, ausztriában, szlovákiában és olaszországban egyaránt.
peiso.comm súlypontok & kompetenciák

• kreatív pr-tanácsadás; átfogó kommunikációs koncepció készítése az ön cégére szabva –az egy évre szóló kommunikációs terv eredményes megvalósítása
• klasszikus sajtómunka az információ célcsoportra szabott feldolgozása; kreatív és a piac igényeihez igazított szövegszerkesztés
• sajtókonferenciák, csoportos sajtóutak és egyedi sajtófogadások
• médiaegyüttműködés: pr-cikkek professzionális elkészítése
• média figyelés – clipping-service havonta
• pr-rendezvények szervezése különleges helyszíneken
• honlapok, prospektusok és további reklámanyagok idegen nyelvre fordítása a piac igényeinek megfelelően